Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce verişi mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir.

Ankara Yangın Kapısı yolmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile müntesip kaygı ettikleri bütün konular için selen sahibi olabilirler.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de makro binalarda olması kişilerin sevimli kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna için yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Yangın Merdiveni Kapısı Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin cepheı gün, yangın kapıları alelumum özel istila ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması esenlanabilir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page