Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve alçı kabil malzemelerden mimarilmış tehlikeli bir bapdır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair uzman olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme işsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Bu doğrultuda devlet de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine akla yatkın bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar iyi ise buna bentlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek peşışını getirmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son rütbe nazik bir öneme sahiptir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi sınırırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız kesim kabilinden) ve size geliştirilmiş ve henüz şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha düzgün bir deneyim yaşamanızı esenlar.

şayet bir yangın kapısı bâtınin fiyat aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en iyi alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna göre en sağlıklı hediyeı kaplamak olacaktır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. Yangın Kapısı İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilgi verecektir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolaylıkla açılmasını Yangın Kapısı sağlayıcı panik şube şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı teamüllevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul geçmesini engeller.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Panik pas sebebiyle bağırsakerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde evgin çıkış örgülabilir.

Report this wiki page